ShowRoom v Brně

Začátkem prosince se nám podařilo splnit si z poloviny sen. Máme parádní showroom v Brně. Můžete si přijít zboží, jak vybrat, vyzvednout nebo jen očíhnout co by se Vám mohlo líbit.

Proč z poloviny? Protože zatím Nemáme otevírací dobu!!! Ale…

Pokud nejsme dopředu domluvení, je důležité vždy tak učinit, jestli si jdete vyzvednout zboží nebo se jenom tak podívat. 
Pro domluvu volejte na telefonní číslo 608 484 360.

Před ShowRoomem máme 5 odběrových boxů připravených pro vaše pohodlné osobní odběry.

Showroom je na Adrese: Klobouček 14 v Brně – Žebětín.

Autem: Ideálně zaparkujte na ulici, parkovacích míst je tam opravdu dostatek. Následně projděte hnědou brankou nebo bránou a ihned uvidíte dveře s nápisem SHOWROOM. 

Pěšky/Autobusem: Touto variantou se kousek projdete, ale ze zastávky autobusu Helenčina je to nejblíž. Vrátíte se kus zpět po trase autobusu cca 130m, před restaurací Richard se dáte doprava po ulici Ostrovačická dalších 300m, a následně hnedka první možnou odbočku doleva na ulici Klobouček a po dalších 180 metrech jste u nás. Projdete hnědou brankou, nebo bránou vedle a už uvidíte dveře SHOWROOM.ShowRoom Mapa

Když k nám půjdete nemusíte se bát, nejdete k nikomu domů v areálu sídlí ještě další dvě firmy. Nemůžete to minout. Pro ještě lepší orientaci Vám určitě pomůže fotografie níže.

About Michal z CirkusovéPotřeby.cz

Jsem majitel eshopu CirkusovéPotřeby.cz od malička miluji cirkus a asi mi to ještě nějakou dobu zůstane. Produkty, které prodáváme si také sami vyrábíme samozřejmě, že né všechny, ale díky výrobě umíme zajistit i veci na zakázku.

View all posts by Michal z CirkusovéPotřeby.cz →

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *